online gatanje

Gatanje | Online gatanje iz kave, karata, graha

Gatanje je tehnika kojom se proriče budućnost i kojom se gleda u budućnost. Gatanje se obavlja pomoću karata ili nekih drugih pomagala.

Najčešće metode gatanja su:

  1. gatanje iz kave – uvijek se gleda iz taloga svježe kuhane kave, najbolje vrijeme za čitanje je tokom dana, a najpogodniji dani su utorak i četvrtak.
  2. Gatanje iz dlana – svaka osoba ima svoja obilježja na dlanu i neke specifične crte. Pomoću linija koje se ocrtavaju na dlanu. Gleda si iz lijevog i iz desnog dlana.
  3. Gatanje pomoću karata – klasični tarot od pedeset i dvije karte, Mala i Velika arkana. Ova metoda naziva se još i kartomancija te pomaže kod gledanja u budućnost u sudbinu čovjeka.
  4. Gatanje pomoću olova – vruće olovo baca se u hladnu vodu i simbol koji se pokaže tumači se, ovo se radi samo jednom godišnje.
  5. I-Ching metoda gatanja – tri novčića bacaju se tri puta, dobije se heksagram koji se kasnije tumači. Tumačiti se može pomoću knjige koja ima objašnjenja heksagrama.

Osoba koja gata sama odabire način gatanja i sredstvo gatanja, te na način na koji sam odabire proriče budućnost osobe, situacije koje će se tek dogoditi, kako će se dogoditi, što osoba treba ili ne treba napraviti i slično. Danas sve više ljudi želi pomoću ovih i sličnih metoda saznati svoju sudbinu, te je gatanje postalo vrlo popularno u današnjem svijetu.

Online gatanje iz kave, karata, graha i ostalih predmeta!

Nazovite nas za gatanje!